ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο must Ιανουαρίου

Στο must Ιανουαρίου, που κυκλοφορεί με την ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ'' εκτάκτως την 1/1

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν χρειάζεται συστάσεις. Με είκοσι χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, έχει κτίσει την εικόνα της με πολλές ώρες δουλειάς, θυσίες, δυσκολίες αλλά και αγάπη γι' αυτό που κάνει, μέχρι να καταλήξει σήμερα να θεωρείται μία από τις πιο σταθερές αξίες της κυπριακής τηλεόρασης. Φωτογραφημένη στο Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους κάνει τον δικό της απολογισμό της πολύχρονης πορείας της αλλά και μιας χρονιάς που εύκολα μπορεί να θεωρηθεί μία από τις χειρότερες της σύγχρονης ιστορίας.

+

Από τη Λεμύθου της Κύπρου στα πέρατα του κόσμου
Επιχειρηματικότητα, πρωτοπορία, υψηλή αισθητική, λατρεία για την τέχνη και επιστροφή αξίας στην πατρίδα του. Η ζωή, το έργο και η δράση του Αναστάσιου Γεώργιου Λεβέντη ξεπέρασαν κατά πολύ τα στενά όρια της γενέτειράς του, δημιουργώντας μία από τις λίγες επιχειρηματικές αυτοκρατορίες που μεγαλώνουν και δυναμώνουν, εκατό δεκαοχτώ χρόνια μετά τη γέννηση του ιδρυτή.

The new habits
Όσα κι αν έγιναν το 2020, με τον κορωνοϊό πρώτα απ’ όλα, μας ανάγκασαν να αναθεωρήσουμε τις συνήθειές μας ή να αποκτήσουμε καινούργιες. Πόσες απ’ αυτές, όμως, κρατήσαμε και με ποιες θα συνεχίσουμε το 2021; Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Shake it up
Πάντα στο ξεκίνημα μιας χρονιάς έχουμε την τάση για αλλαγές -είτε στον χώρο μας είτε στον εαυτό μας- επιθυμώντας κάτι νέο και φρέσκο που θα μας δώσει το έναυσμα να μπούμε δυναμικά στο νέο έτος. Αυτό δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και για τη χρονιά που μόλις άρχισε.

Στον eco κόσμο της Stella McCartney
Αν και μεγαλωμένη στην «αυλή της ροκ αριστοκρατίας του ’70», η Stella McCartney δεν περιορίστηκε στον τίτλο «της κόρης του Paul» και, παρά τα εμπόδια που της τέθηκαν λόγω της sustainable οπτικής της, διέγραψε τη δική της πορεία και φέτος το brand της γιορτάζει τα εικοσάχρονά του.

Ultimate Grey + Illuminating
Δημιουργήσαμε μία λίστα με είκοσι ένα must haves για το 2021 με βάση τα χρώματα της χρονιάς από την Pantone. Το κίτρινο χρώμα είναι συνδεδεμένο με την αισιοδοξία και τη ζωντάνια, ενώ το γκρι ενθαρρύνει συναισθήματα αυτοκυριαρχίας, σταθερότητας και αντοχής. Δύο ανεξάρτητα χρώματα που μας εκφράζουν μήνυμα δύναμης και ελπίδας.

+

Timeless like art
Η μόδα είναι μία μορφή τέχνης, αυτό είναι δεδομένο, και σε έναν χώρο όπου συνυπάρχουν οι δύο, γίνεται ξεκάθαρο. Εφτά γυναίκες που ταυτίστηκαν με τη μόδα και τις τάσεις, παρουσιάζουν τα πιο hot στοιχεία της νέας χρονιάς, σε έναν χώρο όπου η τέχνη μάς ταξιδεύει στο παρελθόν. Οι νέες τάσεις, όμως, αποπνέουν μια διαχρονικότητα που μπορεί να γίνει αντιληπτή στο μεγαλείο της μόνο σε έναν χώρο που ξεχειλίζει από ιστορία και τέχνη και συνεχίζει να συγκινεί μέχρι σήμερα.

Zoom in
Η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό εστιάζουμε σε έντονα χρώματα, shinny επιφάνειες. Όσο για τον όγκο στους ώμους και τα παπούτσια… the bigger the better!

Luxe loungewear
Αν και η νέα σεζόν μάς έφερε αντιμέτωπες με πολλές τάσεις, το τελευταίο διάστημα επώνυμες και μη δεν μπορούν να κρύψουν την αδυναμία τους στα comfy σύνολα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

+

Latest & greatest
Το φυσικό look είναι πάντα in. Με τα κατάλληλα προϊόντα χαρίστε στον εαυτό σας πινελιές που θα δώσουν την κατάλληλη δόση λάμψης στην επιδερμίδα και στο μακιγιάζ σας.

Mix it up 
Για φρέσκια φωτεινή επιδερμίδα, το πρόσωπο χρειάζεται τις κατάλληλες βάσεις πέραν της περιποίησης. Δυο star products στο νεσεσέρ μας θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτό που θέλουμε σε ελάχιστο χρόνο. Το primer ως βάση και το foundation ως πρώτο βήμα είναι αυτά που θα συνδυάσουν τις μαγικές τους φόρμουλες για άψογη κάλυψη και σταθερότητα.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του χρόνου, στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί σήμερα με την ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση