ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ένα εναλλακτικό Σαββατοκύριακο

Μην ζεις μονότονα άλλα εναλλακτικά

Περιμένεις μια ολόκληρη εβδομάδα -ή μάλλον καλύτερα περιμένεις ένα πενθήμερο- για να ζήσεις ένα διήμερο. Αλήθεια τώρα; Είναι σαν χάνεις σημαντικές πτυχές της ζωής σου θέλοντας να πιστεύεις πως μόνο το Σαββατοκύριακο μπορεί κανείς να διασκεδάσει. Δεν λέω, είσαι πιο ελεύθερος/η από τις υποχρεώσεις και δεν σκέφτεσαι τόσο την αυριανή μέρα στην δουλειά, ωστόσο χρειάζεσαι λίγη ένταση και τις υπόλοιπες ημέρες.

Μην ζεις μονότονα άλλα εναλλακτικά, δοκίμασε νέα στέκια, δραστηριότητες και ξεπέρασε αυτή τη ζώνη ασφαλείας που έχεις σαν άμυνα.

Τόλμηστε σε ένα εναλλακτικό πενθήμερο, την Δευτέρα πήγαινε για ποτό, την Τρίτη στο σινεμά, την Τετάρτη μια βόλτα στην παραλία -ας ελπίζουμε να μην έχει ψύχρα όπως μας τραγουδάει η πολυαγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου- την Πέμπτη για αλλαγή μείνε σπίτι, την Παρασκευή αφιερώστε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε.

Σειρά τώρα έχει το Σαββατοκύριακο τι κάνετε; Βγαίνετε  ένα Σάββατο και επιστρέφετε πίσω Κυριακή, βέβαια ο καθένας αξιοποιεί τον χρόνο του όπως επιθυμεί, να δοκιμάσετε όμως και το κάτι διαφορετικό, τότε δεν μπορεί κάτι καινουργίο θα συμβεί.

Παραπονιέστε ότι ρουτινιάζετε στην καθημερινότητα σας, ενώ στην πραγματικότητα αυτό επιλέγετε! Εκτός και αν σας αρέσει τόσο η σταθερότητα.

Καλό και εναλλακτικό Σαββατοκύριακο, να έχουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση