ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Grammys: Η τραγική ειρωνεία και η αφιέρωση της Alicia Keys

Τα βραβεία αποτέλεσαν ένα φόρος τιμής στον αθλητή του NBA.

Δέσποινα Άσπρου

H αλήθεια είναι πως η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια... και η Κυριακή 26 Ιανουαρίου ήταν μια από τις μέρες που είχαν αυτό το γνώρισμα.

Ενώ λοιπόν όλος ο πλανήτης θρηνούσε την απώλεια του Kobe Bryant ο οποίος έχασε την ζωή του  σε ηλικία 41 ετών κατά τη συντριβή ενός ελικοπτέρου κοντά στο Λος Άντζελες μαζί με την δεκατριάχρονη κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους,  λάμβαναν χώρα τα Grammy Awards στο Staples Center... η καλύτερα, στην θρυλική έδρα των Lakers. Η ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι πως στο γήπεδο αυτό, ο θρύλος του NBA μεγαλούργησε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το τραγικό συμβάν, τα βραβεία -ουσιαστικά- αποτέλεσαν ένα φόρος τιμής στον αθλητή του NBA. 

Κατά την έναρξη λοιπόν των βραβείων όσοι βρέθηκαν εκεί απέτισαν φόρο τιμής στον αθλητή του NBA και η οικοδέσποινα της βραδιάς Alicia Keys ξεκίνησε λέγοντας "Αισθανόμαστε όλοι απίστευτα λυπημένοι αυτή την στιγμή. Και αυτό επειδή νωρίτερα, το Los Angeles και όλος ο πλανήτης, έχασε έναν ήρωα. Και στεκόμαστε εδώ ελεύθεροι με την καρδιά μας πληγωμένη σε ένα σπίτι που ο  Kobe Bryant έχτισε". Τότε, στην σκηνή έφτασαν οι Boyz II Men, οι οποίοι μαζί με την Keys τραγούδισαν την επιτυχία του 1991 “Hard to Say Goodbye.”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PEOPLE: Τελευταία Ενημέρωση