ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Ζωή με... γιόγκα και μαγειρική για την Meghan και τον Harry

H καθημερινότητα του ζευγαριού

Μαρία Στυλιανού

Παρόλες τις εξελίξεις που υπάρχουν στο παλάτι του Buckingham, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, δεν φαίνεται να επηρεάζονται καθόλου. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην εκδήλωση της τράπεζας JP Morgan και το δείπνο με την Jennifer Lopez και τον Alex Rodriquez, δείχνουν ότι έχουν βρει πλέον την ισορροπία που ζητούσαν στην οικογένειά τους και βαδίζουν με ηρεμία προς το μέλλον.

Μάλιστα, πηγή στην Page Six αναφέρει ότι «Η Meghan και ο Harry τα πηγαίνουν πολύ καλά με την Jennifer και τον Alex. Πέρασαν λίγο χρόνο μαζί συζητώντας κατά τη διάρκεια του δείπνου». Ενώ όπως πρόσθεσε «Η Jennifer Lopez κάλεσε το ζευγάρι μαζί με τον γιο τους, Archie, στο σπίτι τους στο Miami, για να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί με τα παιδιά τους»

Το ζευγάρι, μετά την μετακόμισή του στον Καναδά, ζει την καθημερινότητα του όσο πιο απλά γίνεται, αναφέρει άλλη πηγή στο People,
«Απολαμβάνουν τη νέα τους ήσυχη καθημερινότητα. Πηγαίνουν βόλτες, κάνουν γιόγκα και η Meghan μαγειρεύει. Τους αρέσει να περνάνε χρόνο στο σπίτι με τον Archie και τα σκυλάκια τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X