ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ζήτησαν την απομάκρυνση του Καπουτζίδη από τη Eurovision

Μετά από το σχόλιο του Καπουτζίδη και την απάντησή του σε χρήστη οι αντιδράσεις ήταν πολλές

Γιώργος Γκαρακλίδης

Θύελλα αντιδράσεων «ξεσήκωσε» ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν σε ζωντανή σύνδεση κι ενόσω σχολίαζε την εξέλιξη του μεγάλου τελικού της Eurovision το περασμένο Σάββατο ξαφνικά βρήκε ευκαιρία για να ανασύρει ένα σχόλιο που του έγινε από χρήστη ο οποίος τον χαρακτήρισε «κακιά αδελφή» και να απαντήσει λέγοντας «αδελφή είμαι αλλά είμαι καλή».  Βέβαια, είχε ήδη προηγηθεί ο ειρωνικός σχολιασμός της Σουηδικής συμμετοχής για την οποία μίλησε ο πρόεδρος του OGAE δηλαδή του διεθνούς οργανισμού φίλων της  Eurovision, Αντώνης Καρατζίκος. 

Πολλοί δήλωσαν πως τέτοιου είδους απάντηση και γενικότερα το όλο θέμα δεν θα έπρεπε να αναφερθεί κατά τη διάρκεια του σχολιασμού της Eurovision αφού δεν αφορούσαν ούτε το κοινό αλλά ούτε και τον διαγωνισμό τραγουδιού. 

Μόλις ολοκληρώθηκε η βραδιά, ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος έκανε ανάρτηση στην οποία ζητούσε την απομάκρυνση του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος έπεσε σε «επικίνδυνο» ατόπημα σχολιάζοντας ειρωνικά τη Σουηδική συμμετοχή κάτι που ενδεχομένως να είχε αντίκτυπο στην αντίστοιχη Ελληνική. 

Ο ίδιος έγραψε το εξής στην ανάρτησή του:

«Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στην δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει». 

Μετά από δύο ημέρες ο Αντώνης Καρατζίκος μίλησε για την ανάρτηση αυτή καθώς και για τον λόγο για τον οποίο αντέδρασε:

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή». 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Αντώνη Καρατζίκου στο Facebook:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση