ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Υπόθεση βιασμού: Είπε ο Λάκης Λαζόπουλος αυτά που οι άλλοι φοβούνται;

Το οργισμένο σχόλιο του ηθοποιού

newsroom must

Ο Λάκης Λαζόπουλος, λίγες μέρες μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη, τοποθετήθηκε επί του θέματος και έκανε ένα οργισμένο σχόλιο που αυτές τις ώρες συζητιέται έντονα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μέσα από το podcast του στο news247.gr μίλησε για το τραγικό συμβάν, για τους φερόμενους θύτες και το πώς η κοινωνία εκτρέφει την κουλτούρα του βιασμού. 

"Η κατάσταση με την συμπεριφορά μας απέναντι στις γυναίκες έχει ξεφύγει. Δεν έχει τέλος η αγριότητα. Δεν έχει τέλος η απαξίωση της γυναίκας. Δεν έχει τέλος η αδιαφορία του νομοθέτη απέναντι στην γυναίκα. Διότι στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης δεν είναι ότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ένας λεβέντης από τους πέντε που βίασαν την κοπέλα. Έτσι μπορεί να έκρινε ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια μαζί με βάση τους νόμους. Το θέμα είναι ότι πίστεψαν τον άνδρα που είπε ότι συναίνεσε η κοπέλα και εξ αρχής παίρνουν το μέρος του. Δεν πίστεψαν τη βιασθείσα αλλά τον νεαρό", ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: "Αν αποδειχτεί ότι είχαν ρίξει αυτό το χάπι που συνηθίζουν να ρίχνουν τα πλουτομ@laKI$mena στις κοπέλες γιατί έμαθαν απ’ τα σπίτια τους ότι οι άλλοι είναι για να τους εξυπηρετούν (θέλοντας και μη), παρακαλώ τον νομοθέτη τώρα να αλλάξει την διάταξη κι αν θέλει να προστατεύσει τις γυναίκες τώρα να οδηγηθούν ισόβια.

Αλλά πως αυτοί εμφανίστηκαν ξαφνικά. Ποιος τους έδωσε αέρα; Ποιος τους αφήνει ανεξέλεγκτους; Ποιος είναι αυτός που άφησε αυτή την χυδαιότητα των καλοφτιαγμένων και πλουτονταήδων να δεσπόζουν στην ελληνική κοινωνία; Ποιος άφησε να πάρουν αξία οι πουράκηδες με τους μπράβους και τις σαμπάνιες , ε τα φυτίλια τα αναμμένα να τρέχουν στα τραπέζια των επιδειξιομανών κομπλεξικών νεογνών της ρεμούλας, των δανείων και της απάτης;".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση