ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

«Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά»

Η συνάντηση της Καινούργιου με την Μονογυιού λίγο πριν το δυστύχημα

newsroom must

Η Κατερίνα Καινούργιου στα πλαίσια σχολιασμού της εκπομπής σχετικά με την είδηση του θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιό, αποκάλυψε πως ήταν παρόν την ώρα της ανακοίνωσης των τραγικών νέων στην αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως βρισκόταν σε εστιατόριο το βράδυ της Πέμπτης 13/01 με την πολιτικό Κατερίνα Μονογυιού να βρίσκεται στο δίπλα τραπέζι. Με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως ήταν εκεί που ενημερώθηκε σχετικά με το δυστύχημα που στέρησε τόσο άδικα την ζωή του Τζώρτζη.

«Χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με έναν φίλο μου που είχα καιρό να τον δω και είπαμε να φάμε κάτι γύρω στις 20.30. Στο απέναντι τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού μαζί με τον σύζυγό της και δυο φίλους τους. Μάλιστα, στην αρχή δεν την κατάλαβα. Με χαιρέτησε η γυναίκα, ήταν μια χαρά, ευδιάθετη. Καθόντουσαν, συζητούσαν. Η ώρα πήγε 21.30 και τους βλέπω που σηκώνονται κάπως ταραγμένοι να φύγουν. Της έκανα νόημα αλλά δεν με κατάλαβαν.

Έφυγαν βιαστικά. Φεύγω και εγώ με τον φίλο μου. Φτάνω στο σπίτι και με παίρνει ο μπαμπάς μου για να μου πει κάτι άλλο και μου είπε ότι διάβασε ότι σκοτώθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, “μα τώρα την είδα” του λέω. Μάλλον την γυναίκα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα και έφυγαν βιαστικά» είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση