ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η κρίση που έπαθε μετά τα 40 του

«Εκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα»

Μαρία Σάββα

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς «Maestro» Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό ελληνικό περιοδικό "Βήμαgazino" πολύ πρόσφατα μίλησε για τον έρωτα ,για την καριέρα του αλλά και για την κρίση ηλικίας που πέρασε στα 40.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Εκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα κ.ο.κ. Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πως τα περισσότερα ήταν επίκτητα και εν τέλει όχι τόσο αληθινά. Νομίζω η κρίση ηλικίας για εμάς τους άνδρες είναι πιο πολύ κρίση ''ταυτότητας''».

«Όμως στη δική μου περίπτωση αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά, με τη συνηθισμένη ορολογία της λέξης. Είναι τρόπος ζωής, είναι προσωπική ανάγκη, είναι λόγος ύπαρξης. Άρα ποια ζωή άφησα πιο πίσω; Αν το καλοσκεφτείς, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που κάνω για δουλειά κάτι που αγαπάω τόσο και εξελίσσομαι μέσα από αυτό. Έτσι κάθε φορά που μπορεί να σκεφτώ την ατάκα ''Κοίτα τι θυσίασες'', λίγο μετά σκέφτομαι την ατάκα ''Μα δεν το ήθελες τόσο τελικά και κάνεις αυτό που γουστάρεις τόσο πολύ''», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης της γνωστής σειράς στην συνέχεια.

Τελειώνοντας τόνισε, «Είχα πάντα πολύ μεγάλη φαντασία. Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι ότι θα ερχόταν μια μέρα που όλη αυτή τη φαντασία θα την ονομάζαμε ''διαδρομή''».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση