ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Χριστίνα Μπόμπα: Η αλλαγή στο σώμα της μετά την εξωσωματική και τη γέννα

Ο νέος στόχος της blogger

newsroom must

Η Χριστίνα Μπόμπα από την μέρα που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τα δύο της κοριτσάκια βιώνει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Φυσικά, όπως και κάθε άλλη φάση, έτσι και η μητρότητα εμπεριέχει τις δυσκολίες της.

Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς ξεκινούν τα resolutions τους σε έναν περίπου μήνα με αφορμή τη νέα χρονιά, η Χριστίνα Μπόμπα έθεσε τους νέους της στόχους από νωρίς.

Αποκαλύπτοντας τα κιλά της πριν ξεκινήσει τη διαδικασία της εξωσωματικής, και λέγοντας πόσο ζυγίζει τώρα, μετά τη γέννηση των διδύμων της, έθεσε τον νέο της στόχο που θέλει να κατακτήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια πριν την εγκυμοσύνη της ήταν 58 κιλά, και κατά την διαδικασία της εξωσωματικής έφτασε τα 62. Σήμερα, μετά τον ερχομό των μικρών, αποκαλύπτει πως ζυγίζει 70,7 κιλά και αναφέρει πως πήρε την απόφαση να επανέλθει σταδιακά στο αρχικό της βάρος.

«Σήμερα είπα να ξεκινήσω διατροφούλα και γυμναστική και σκέφτηκα να σας δείξω πού ξεκινάμε και πού τελειώνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο story η Χριστίνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση