ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Μετά από λίγο καιρό offline καθώς ένιωσε την ανάγκη να αποτοξινωθεί για λίγο και να πάρει χρόνο για τον εαυτό της, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτοντας τον λόγο που έκανε break από τα social media και απαντώντας στην φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος.

«Ο λόγος που αποφάσισα ήταν αυτός που είπα, ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Από τότε που έκανα τις μικρούλες μου και επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους, έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως όλες οι μαμάδες. Η εταιρεία μου, οι ανακαινίσεις, οι μετακομίσεις, το κομμάτι των social ήταν αρκετά, οπότε ήθελα να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και είναι πάλι δημιουργική και ορεξάτη, γιατί είχε βγει πάλι η κούραση στην επιφάνεια και νομίζω ότι μου έκανε καλό. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμη για όλα τα δικά μας σχέδια», είπε αρχικά σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φανερά ενοχλημένη η ίδια πρόσθεσε: «Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ […] Έχω παχύνει, είμαι πάλι + 10 kg από τα κανονικά μου. Αλλά ευχαριστώ πολύ. Είναι που είμαι καλά και φαίνεται μάλλον».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση