ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Χριστιάνα Αρτεμίου: Το συγκινητικό αντίο στον Χουλιάρα

Η ανάρτησή της στο Facebook.

newsroom must

Την είδηση μάθαμε το πρωί της Δευτέρας, 10 Μαΐου 2021, ότι ο πρώην διευθυντής του κυπριακού τηλεοπτικού καναλιού ΜΕΓΑ Γιώργος Χουλιάρας, έχασε την ζωή του μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο.

Η είδηση όπως είναι αναμενόμενο έχει προκαλέσει τη θλίψη στον τηλεοπτικό χώρο και τους πρώην συνεργάτες του, την οποία είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών από διάφορες θέσεις, τόσο σε Κύπρο όσο και στην Ελλάδα αλλά και στην οικογένεια του. Ο κ. Χουλιάρας είχε εργαστεί πολλά χρόνια στη διεύθυνση του καναλιού ΜΕΓΑ, ενώ υπήρξε για δύο χρόνια και διευθυντικό στέλεχος του καναλιού ΣΙΓΜΑ, μέχρι και την αποχώρησή του το 2020.

Ανάρτηση για να τον τιμήσει έκανε η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος, Χριστιάνα Αρτεμίου. Η ίδια έγραψε «Εσύ πίστεψες, Εσύ οραματίστηκες, Εσύ μας άνοιξες την πόρτα, Εσύ επένδυσες. Κι εμείς συμπορευτήκαμε, μοιραστήκαμε, συνδημιουργήσαμε και σε αγαπήσαμε. Καλό ταξίδι στο φως. Χαραγμένος πάντα στην καρδιά μας. Ευγνώμων για όλες τις ευκαιρίες, για όλη την πίστη, την τρέλα, τη συνεργασία και τις υπέροχες δημιουργικές ανθρώπινες στιγμές»

 

Εσύ πίστεψες Εσυ οραματιστηκες Εσυ μας άνοιξες την πορτα Εσυ επενδυσες. Κι εμείς συμπορευτηκαμε, μοιραστηκαμε,...

Posted by Christiana Artemiou on Monday, 10 May 2021

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση