ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Χριστιάνα Αρτεμίου: ''Ψεγάδια και ατέλειες μάς κάνουν προσιτούς''

Ολόκληρη η συνέντευξη της Χριστιάνας Αρτεμίου στο must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί 5/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Κύπρου και δικαιολογημένα. Εδώ και χρόνια έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει είτε μέσα από κωμικές και δραματικές τηλεοπτικές σειρές ή θεατρικές παραστάσεις. Τα έχει καταφέρει, όμως, χωρίς να θυσιάσει αυτό που είναι και αυτό έχει σημασία. Μέσα από μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μάς μιλά για τα επόμενά της σχέδια, το κίνημα Me Too, τα καλλιτεχνικά δρώμενα και το λεγόμενο body shaming που πρέπει να σταματήσει.

Είστε γυναίκα με καμπύλες. Πόσο άνετα νιώθετε με το σώμα σας σε ένα περιβάλλον όπου η εμφάνιση και ο τέλειος σωματότυπος είναι μέρος των πλεονεκτημάτων ενός ηθοποιού;
Δεν πιστεύω ότι ο τέλειος σωματότυπος λειτουργεί ως πλεονέκτημα για ένα ηθοποιό. Ποτέ δεν το πίστευα. Στον χώρο του θεάτρου, αλλά και της τηλεόρασης, υπάρχει χώρος για όλους. Ο θεατής δεν επιζητά να δει το τέλειό σου σώμα και τις τέλειές σου καμπύλες, αλλά γουστάρει να τον ταξιδέψεις σε μια ιστορία με την οποία μπορεί να ταυτιστεί. Γνωρίζεις πολλούς που μπορούν να ταυτιστούν με το τέλειο; Είναι τα ψεγάδια και οι ατέλειές μας που μας κάνουν προσιτούς. 

Ολόκληρη η συνέντευξη της Χριστιάνας Αρτεμίου στο must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί 5/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση