ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η έντασή της την ώρα της εκπομπής

Εκνευρίστηκε η παρουσιάστρια σχετικά με την απαγόρευση της drag queen στο κέντρο που τραγουδούσε η Άννα Βίσση

Γιώργος Γκαρακλίδης

Φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη εθεάθη στη χθεσινή εκπομπή της η Χριστιάνα Αριστοτέλους όταν σχολιάστηκε το θέμα με τη γνωστή drag queen η οποία «έφαγε πόρτα» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και τραγουδάει η δημοφιλής καλλιτέχνης, Άννα Βίσση. 

Από τη στιγμή της γνωστοποίησης μέχρι και η τραγουδίστρια έλαβε θέση και δήλωσε πως δεν θα επέτρεπε ποτέ μια τέτοιου είδους ανάρμοστη συμπεριφορά σε χώρο όπου είτε βρίσκεται είτε εργάζεται η ίδια εάν βέβαια ήταν παρούσα και έπεφτε το περιστατικό στην αντίληψή της. 

Στο πάνελ της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» η ίδια ανέφερε και τις δικές της εμπειρίες στην Κύπρο όταν διάφορα μαγαζιά είχαν υιοθετήσει παρόμοια τακτική του face control και γενικότερα όλα τα μέλη της εκπομπής επεσήμαναν το γεγονός πως δεν γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που για ν' αφήσουν κάποιον να περάσει σε χώρο διασκέδασης θα πρέπει να τον κρίνουν τόσο ωμά και αποκλειστικά από τον τρόπο ντυσίματός τους. 

«Σκέψου ότι ήταν και φόβος και τρόμος αν θα περνούσες από την πόρτα. Έλεος δηλαδή, ειλικρινά. Τι εποχές ζήσαμε ρε παιδιά, τι τρέλα. Δεν μπορώ έχει ψηλώσει η πίεσή μου».

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση