ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ξεσπά και η Έλενα Χριστοπούλλου για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Μέσα από ανάρτηση στα social media κατηγορεί όσους συνεχίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

newsroom must

Με τις πυρκαγιές να μαίνονται ακατάπαυστα στην Ελλάδα, και όλο τον κόσμο να παρακολουθεί τα γεγονότα με αγωνία, τρέχοντας να προλάβει το κακό, χάνοντας έναν από τους πιο μεγάλους πνεύμονες στην Αττική, περιουσίες, ανθρώπινες ζωές και ζώα, βρίσκονται στο έλεος της φονικής πυρκαγιάς.

Ταυτόχρονα, οι αναρτήσεις από τους Έλληνες celebrities συνεχίζονται μέσω από τα social media, και συγκεκριμένα οι περισσότερη την πλατφόρμα του Instagram. Ανάμεσα σε αυτούς και η Έλενα Χριστοπούλου που προσπαθεί να στείλει το δικό της μήνυμα.

Χαρακτηριστικά η ίδια ξεσπά κατά όσων συνεχίζουν τις αναρτήσεις από τις διακοπές τους, αδιαφορώντας για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα.

Συγκεκριμένα, γράφει «Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα, όποιοι άνθρωποι με γνωστό ή άγνωστο επώνυμο, δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές και πόσο cool είσαστε, κρατήστε το για εσάς, για να δούμε αν έχουμε χώρα, δάση, σπίτια, ζωή κτλ. κτλ. σε 2 ημέρες από τώρα. Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία και μας την ξαναδείχνετε σε λίγες ημέρες από τώρα. Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση