ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Ξεσπά η Χρύσα Ρώπα για τις καταγγελίες που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είναι πάρα πολύ κρίμα και πάρα πολλή ντροπή»

newsroom must

Μετά και την οριστικοποίηση του εισαγγελέα για ποινική δίωξη ενάντια στον πασίγνωστο Έλληνα κωμικό ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη για τρείς διαφορετικές κακουργηματικές πράξεις σεξουαλικής βίας, οι περισσότεροι από τους συναδέλφους του δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Να θυμίσουμε τα χθεσινά (12/05/21) γεγονότα στα οποία, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση (Κ. Σπυρόπουλος) έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη εναντίων του για τα συγκεκριμένα αδικήματα. Αφορούν τις τρεις καταγγελίες που έκαναν οι γυναίκες ηθοποιοί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και εν συνεχεία ενώπιων του εισαγγελέα. Αναγκάζοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη, να κατηγορηθεί σε βαθμό κακουργήματος, μετά και τις καταγγελίες εις βάρος του.

Εν συνεχεία των απόψεων επι του θέματος, η ηθοποιός Άννα Παντζέλη, η οποία δηλώνει σε τηλεοπτική εκπομπή (T-live) ότι, «Χαίρομαι που η δικαιοσύνη σκύβει στα θύματα, γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες. Η αλαζονεία των ισχυρών αρχίζει να τρίζει, γιατί αποκτούν μία αλαζονεία που νομίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να υπηρετούν ή να σκύβουν και αρχίζει πια η Ελλάδα να μη θυμίζει μπανανία σε νόμους. Δεν είχα ακούσει τίποτα και ένιωσα γελοία που δεν το ήξερα. Μπράβο στις συναδέλφους, αυτές τις τρεις τουλάχιστον που εγώ ξέρω τα ονόματά τους. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μάνα και να βγεις με το πρόσωπο και το επίθετό σου να μιλήσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της εξίσου γνωστής ηθοποιού, Χρύσα Ρώπα, αναφορικά με το όταν πρωτοάκουσε για τις καταγγελίες εναντίων του ηθοποιού. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Είναι πάρα πολύ κρίμα και πάρα πολλή ντροπή. Δεν το πίστεψα όταν άκουσα τις καταγγελίες. Είχα συνεργαστεί μαζί του, δε μπορούσα να το συνδυάσω. Με αυτά τα πρόσωπα, με αυτούς τους συναδέλφους έχω δουλέψει. Απέχει παρασάγγας η εικόνα που έχω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν ισχύει, και δεν ισχύουν πια και τα αισθήματά μου».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση