ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτή τη φωτογραφία;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η απάντηση είναι: ο Brad Pitt κάνει photobomb της Margot Robbie. 

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. 

O Brad Pitt, η Margot Robbie και ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστούν στην έννατη ταινία του Quentin Tarantino που τιτλοφορείται ''Once Upon a Time in Hollywood'' και γι' αυτό τον λόγο είναι παντού το τελευταίο διάστημα. 

Την προηγούμενη εβδομάδα οι τρεις πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης βρέθηκαν σε ξενοδοχείο του Beverly Hills για μια φωτογράφιση αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή χάρη στην... υπερβολικά καλή διάθεση του Pitt.  

Σε ένα σκηνικό με φόντο μια αφίσα με τον τίτλο της ταινίας, ψεύτικη πρασινάδα και κάτι που μοιάζουν με πάνελ με παράθυρα, η Robbie πόζαρε χαριτωμένα στον φακό μέχρι που ο Brad Pitt πετάχτηκε στο πλάνο με μια φιγούρα μπαλαρίνας. Αυτόματα έγινε η αγαπημένη μας φωτογραφία που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες. 

Η ταινία «Once A Time in Hollywood» διαδραματίζεται το 1969 και ακολουθεί έναν ηθοποιό (τον DiCaprio) και τον πολύ στενό του φίλο και κασκαντέρ (τον Pitt) στην προσπάθειά τους να βρουν το επόμενο μεγάλο τους βήμα, και όλα αυτά την εποχή που η οικογένεια Manson πραγματοποίησε τη δολοφονία της Sharon Tate (που υποδύεται η Robbie). Το καστ περιλαμβάνει και άλλους διάσημους όπως ο Αl Pacino και ο Kurt Russell ενώ είναι και η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Luke Perry, που έφυγε από τη ζωή απρόσμενα, λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.  

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση