ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από δύο χρόνια αποχής.

newsroom must

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από αποχή δύο χρόνων από την θέση της παρουσιάστριας, με την τελευταία της εμφάνιση στο ''My style Rocks 2''.

Η ίδια έπειτα δηλωσε συμμετοχή στο ''Survivor'', oπού εκεί εντυπωσίασε ευχάριστα τους fans της με τον χαρακτήρα και την ταπεινότητα της, αλλά κι όσους νωρίτερα την αμφισβητούσαν.

Τώρα επιστρέφει μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, έχοντας το τιμόνι της παρουσίασης σε ένα νέο project - έκπληξη, το οποίο ετοιμάζει ο σταθμός.

Αρχικά στα σχέδια της παραγωγής ήταν η μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι, Αγρότης Μόνος Ψάχνει το οποίο και θα παρουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν, καθώς το συγκεκριμένο project “πάγωσε” με τους ιθύνοντες να βρίσκονται διαρκώς σε συνομιλίες με την παρουσιάστρια.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν για ένα πρόγραμμα – έκπληξη το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Αναφερόμαστε στο Κάτι Ξαναψήνεται το οποίο αυτή την περίοδο ξεκινά τα πρώτα γυρίσματα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφηση για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, κάτι το οποίο μας ανακοίνωσε μέσω Instagram…

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση