ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Ξεκινά η έρευνα για το δυστύχημα του Μονογιυού

Προβληματισμένος ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με το δυστύχημα

Ζωή Τουτουντζίδου

Υπό ποιες συνθήκες συνέβη το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού, είναι έτοιμος να εξετάσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Καθώς έχει αναλάβει την εξακρίβωση στηχείων σχετικά με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που μας συντάραξε όλους. Με τον οδηγό Τζώρτζη Μονογυιού να βρίσκει ακαριαίο θάνατο και την σύζυγο του να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Με τον δικηγόρο να εκδίδει σχετική ανακοίνωση «το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του».
Τονίζοντας μάλιστα σε συνέντευξη του στο ειδησεογραφικό δελτίο του Mega Ελλάδος και τον Νίκο Ευαγγελάτο, πως ο Τζώρτζης Μονογυιού ήταν εξαιρετικός οδηγός πράγμα που εγείρει προβληματισμούς σχετικά με την υπόθεση.

Λέγοντας συγκεκριμένα «Υπάρχουν προβληματισμοί. Οι προβληματισμοί είναι πως ο αείμνηστος Μονογυιός ήταν καταπληκτικός οδηγός και δεν ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσε ένα τέτοιο αυτοκίνητο»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση