ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Χατζηγιάννης: Οι επιθέσεις που δέχθηκε & η συγκινητική ανάρτηση που έκανε

Όλα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε & το ποστ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Μαρία Σάββα

Ο Κύπριος καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος ανέλαβε το Υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», μιλώντας μεταξύ άλλων για τα νέα του καθήκοντα αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει τον τελευταίο μήνα που βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση.

«Ως Υφυπουργός Πολιτισμού αισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή. Δέχτηκα κάποιες επιθέσεις, αλλά να σας πω ότι ακόμη και αυτό, κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη για μένα είναι ευλογία. Η στροφή μου αυτή στον πολιτισμό δεν απέχει πολύ από την προηγούμενη ιδιότητα μου. Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μου, βάζω μια άνω τελεία», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Μετά από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή ο ίδιος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων ανάρτησε ένα βίντεο στο οποία μάς δείχνει μέσα από βίντεο και φωτογραφίας όλα τα κατοικίδιά του περνώντας το δικό μήνυμα.

«Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων σήμερα, 4 Απριλίου και η έγνοια μας πρέπει να εστιάζεται στα 600.000.000 αδέσποτα του πλανήτη. Ο καθένας στη χώρα του πρέπει να μάθουμε να βοηθάμε και να φροντίζουμε τα αδεσποτάκια διότι είναι πλάσματα της Φύσης, απαραίτητα στο περιβάλλον όπως και εμείς!», έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση