ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Χατζηγιάννης: Ερμηνεύει το «Ω γλυκύ μού έαρ»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τον είδαμε να ερμηνεύει το «Ω γλυκύ μού έαρ».

«Μεγάλη Παρασκευή… «Ω γλυκύ μού έαρ γλυκύτατόν μού Τέκνον, πού εδυ σού τό κάλλος» Ο θρήνος τής Παναγίας..» έγραψε στην ανάρτησή του ο Κύπριος καλλιτέχνης, που εκτελεί, πλέον, χρέη υφυπουργού Πολιτισμού στην Κύπρο.

Σε προηγούμενή του ανάρτηση, ο ίδιος θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους Καλό Πάσχα και να τους ενημερώσει πως με το νέο του ρόλο μέσα σε σαράντα ημέρες είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να συζητήσει και να διαβουλευτεί με δεκάδες ανθρώπους και φορείς του πολιτισμού. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά στιγμιοτύπων από αυτή την περίοδο και είχε γράψει: "Μέσα σε 40 μέρες είχαμε την ικανοποίηση και την χαρά να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να διαβουλευθούμε με δεκάδες ανθρώπους και φορείς του πολιτισμού καθώς και με αγαπητούς συναδέλφους. Η προσπάθεια απαραίτητη όπως και ουσιαστική, συνεχίζεται με την ίδια ένταση. Καλο Πάσχα σε όλους!".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση