ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

«Χαστούκι» και στην τηλεθέαση έδωσε ο Will Smith.

Φανερά αισθητή ήταν η ανάκαμψη της τηλεθέασης των βραβείων Oscar 2022 μετά το χαστούκι που «χάρισε» απλόχερα ο Will Smith στον Chris Rock.

newsroom must

Την Κυριακή 27 Μαρτίου, προβλήθηκαν τα 94α βραβεία Όσκαρ πιο απρόβλεπτα από ποτέ. Ένα απρεπές σχόλιο, ένα απίστευτο χαστούκι και μερικές φωνές με συνολική διάρκεια 15 λεπτών ήταν αρκετά για να ανυψώσουν την ήδη «ταλαιπωρημένη» τηλεθέαση του θεσμού ο οποίος φαίνεται να μην προσελκύει πλέον το ευρύ κοινό.

Ο Will Smith κατάφερε να γίνει το επίκεντρο συζητήσεων αυτές τις μέρες μετά από τη βίαιη κίνησή του ενάντια στον κωμικό Chris Rock όταν ο τελευταίος άφησε ειρωνικό σχόλιο περί ξυρισμένου κεφαλιού στη γυναίκα του Will Smith, την επίσης ηθοποιό Jada Pinkett Smith. Το συμβάν, όπως ήταν αναμενόμενο, «τράβηξε» την προσοχή του κοινού και η σκηνή έγινε viral. 

Οι απόψεις σχετικά με το όλο συμβάν που διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατομμύρια τηλεθεατών ανά τον κόσμο, δίιστανται ενώ ορισμένοι celebrities όπως ο Jim Carrey δεν δίστασαν να πάρουν θέση και να επικρίνουν μια τέτοιου είδους βίαιη συμπεριφορά. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Domit (@eduardodomit)

Αν και το συμβάν θεωρείται κατακριτέο για κάποιους και σωστό για κάποιους άλλους, το γεγονός που όντως ισχύει είναι το ότι με αυτή του την κίνηση, ο Will Smith κατάφερε να ξεσηκώσει ένα κύμα συμπαράστασης, ένα άλλο κατακραυγής και βέβαια το μερίδιο τηλεθέασης των βραβείων το οποίο είχε πέσει θεαματικά σε σχέση με άλλες χρονιές. Εκτιμάται πως την εκπομπή παρακολούθησαν στο σύνολο 16,6 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στην Αμερική.                                                                                                                                                              

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by COSAS ECUADOR (@cosasecuador)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση