ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ξανά πατέρας ο Elon Musk;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Elon Musk πριν από μερικούς μήνες απέκτησε δίδυμα

Δέσποινα Άσπρου

Πατέρας 9 παιδιών φέρεται να είναι πλέον ο Elon Musk, αφού βάση δημοσιευμάτων του ξένου Τύπου, διευθύντρια της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Neuralink, όπως αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του.

Αναλυτικότερα, το Insider δημοσίευσε χθες, Τετάρτη 6 Ιουνίου, μερικά δικαστικά έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν ώστε τα δίδυμα να έχουν «το επώνυμο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου ονόματός τους». Η αίτηση φέρεται να κατατέθηκε τον Νοέμβριο του 2021, όταν τα μωρά γεννήθηκαν και αποκαλύπτει πως ο Elon Musk άφησε έγκυο την Shivon Zilis, όπως ονομάζεται η μητέρα των δίδυμων, ενόσω μαζί με την τότε σύζυγό του Grimes περίμεναν να έρθει στον κόσμο το δεύτερό τους μωρό μέσω παρένθετης μητέρας.

Ποια είναι όμως η Shivon Zilis; Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, η Shivon Zilis είναι σήμερα 36 ετών και γεννήθηκε στον Καναδά. Η ίδια σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Γέιλ, ενώ μετά τις σπουδές της εργάστηκε στην IBM και έπειτα, ο Bloomberg Beta, ένα ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων. Η 36χρονη θεωρείται κορυφαία στο επάγγελμά της συμπεριληφθεί στην λίστα του Forbes «30 κάτω από 30» και στη λίστα του LinkedIn «35 κάτω από 35». Από το 2017 μέχρι και σήμερα, εργάζεται ως διευθύντρια επιχειρήσεων και ειδικών έργων στη Neuralink, την εταιρεία νευροτεχνολογίας του Musk.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση