ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Wow! Αυτό θα είναι το theme της νέας σεζόν του ''American Horror Story''

Τον περασμένο Ιούνιο ο δημιουργός του ''American Horror Story'' Ryan Murphy ανακοίνωσε πως στη νέα σεζόν θα δούμε το πολυαναμενόμενο cross over του Murder House (της πρώτης σεζόν) και του Coven (της τρίτης σεζόν). 

Η όγδοη σεζόν επιτέλους ''βαφτίστηκε'' και έχει πλέον και επίσημα τον υπότιτλο ''Apocalypse''. 

Στην πρώτη promo φωτογραφία που κυκλοφόρησε βλέπουμε ένα κατακόκκινο μωρό να κρατά ένα τρομακτικό μαύρο χέρι. Το ''Murder House'' τελείωσε με τη γέννηση του μωρού της Vivien και του Tate, δηλαδή του Αντίχρηστου. Η σεζόν έκλεισε με το μωρό να μεγαλώνει υπό την προστασία της γιαγιάς του, της Constance. 

Αυτή είναι η φωτογραφία: 

Από τότε που επιβεβαιώθηκε πως όλες οι σεζόν της σειράς συνδέονται, πολλά γνώριμα πρόσωπα επέστρεψαν σε άλλους χαρακτήρες. Το συγκεκριμένο μωρό όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. 

Οι δύο σεζόν που θα συναντηθούν στο ''Apocalypse'' είναι δύο από τις πιο αγαπημένες του κοινού. Άρα δηλαδή θα έχουμε μάγισσες και ένα παραφύσικο μωρό, εκτός όλων των άλλων. 

Ο Murphy επιβεβαίωσε πως έχει προσκαλέσει όσους έπαιξαν στις δύο αυτές σεζόν αν επιστρέψουν χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιοι αποδέχτηκαν. Μέχρι στιγμής, ξέρουμε πως η εμβληματική Joan Collins έχει ενταχθεί στο καστ και πως τα νέα επεισόδια θα έχουν ύφος όπως αυτό των δύο σεζόν που θα ''διασταυρωθούν''. 

Εκτός της Collins, το καστ περιλαμβάνει τους Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd, Billy Eichner, Adina Porter και Leslie Grossman αλλά σίγουρα η λίστα θα μεγαλώσει όσο πλησιάζει ο καιρός. 

Το ''American Horror Story: Apocalypse" κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση