ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

William - Kate: Το μίνι viral ατύχημα και ο λόγος που δέχονται επικρίσεις

Στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής για την περιοδεία τους

newsroom must

Αν παρακολουθείτε την royal επικαιρότητα, σίγουρα γνωρίζετε πως ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton πραγματοποιούν αυτές τις μέρες την περιοδεία τους με τρένο στην Σκωτία και την Ουαλία.

Όπως είδαμε, οι τοπικές κυβερνήσεις επιφύλαξαν μια μέτρια υποδοχή στο ζευγάρι, με τον υπουργό Υγείας της Ουαλίας Βόγκαν Γκέτινγκ να λέει ότι θα προτιμούσε «κανείς να μην κάνει περιττές επισκέψεις»... πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα το βασιλικό ζευγάρι να βρεθεί ξαφνικά στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής για την απόφασή του να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι εν μέσω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

«Η επίσκεψή τους δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία προκειμένου οι πολίτες να λένε ότι δεν κατανοούν όσα τους ζητάμε να κάνουν», επισήμανε ο υπουργός μιλώντας στο BBC.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι μετακινήσεις μεταξύ των διαφορετικών περιοχών του Ηνωμένου Βασιλείου υπόκεινται σε περιορισμούς με στόχο την αποφυγή μιας αναζωπύρωσης των κρουσμάτων στη χώρα, που μετρά περισσότερους από 61.000 νεκρούς από τη νόσο Covid-19, τον μεγαλύτερο απολογισμό θανάτων στην Ευρώπη.

Οι επικρίσεις ως προς το ζευγάρι γίνονται ακόμη εντονότερες λόγω του ότι η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον άφησε να εννοηθεί ότι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι παρά τους περιορισμούς στις μετακινήσεις μεταξύ της Αγγλίας και της Σκωτίας, που απαγορεύονται με κάποιες εξαιρέσεις, ιδίως για επαγγελματικούς λόγους.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η Kate φαίνεται να μην χάνει το χιούμορ της... αφού φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή του ταξιδιού της. Συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι σταμάτησε για πρώτη φορά στο Κάστρο του Cardiff για να συναντήσει φοιτητές της περιοχής και να μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους εκεί, είχαν την ευκαιρία να ψήσουν marshmallows. Και ενώ όπως είδαμε αρχικά τα πήγαιναν καλά στο εγχείρημα αυτό, η δούκισσα είχε ένα μίνι ατύχημα με αποτέλεσμα να γίνει viral. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς της ακούμπησε καταλάθος με το γάντι της στα marshmallows και αυτό κόλλησε επάνω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει να χαμογελά. Cute.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση