ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

William-Harry: Ξανά στα ''μαχαίρια'' μετά την οριστική παραίτηση

O William τάσσεται υπέρ της γιαγιάς του

newsroom must

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Harry και η σύζυγός του Meghan Markle έχασαν τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους, αφού επιβεβαίωσαν στην βασίλισσα της Αγγλίας ότι αποσύρονται οριστικά από την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε επίσημη ανακοίνωση του Buckingham, με την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου του ενός έτους και αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν θα ανακαλέσει την απόφασή του, ο δούκας του Sussex χάνει τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα, ενώ η σύζυγός του χάνει τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις. Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του παλατιού, οι Sussexes έσπευσαν να απαντήσουν άμεσα -και ίσως σκληρά. Το ζευγάρι μέσω εκπροσώπου του είχε δηλώσει: Όπως αποδεικνύεται από το έργο τους κατά το παρελθόν έτος, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex παραμένουν αφοσιωμένοι στο καθήκον και τις υπηρεσίες τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο και έχουν προσφέρει τη συνεχή υποστήριξή τους στους οργανισμούς που έχουν εκπροσωπήσει ανεξάρτητα από τον επίσημο ρόλο. Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή στην οποία προσφέρουμε την υπηρεσία μας. Η υπηρεσία είναι καθολική" και ουσιαστικά τόνισε πως το να προσφέρεις είναι μια παγκόσμια δουλειά, που μπορεί να γίνει από όποιο μέρος του κόσμου και να βρίσκεσαι.

Και ενώ εμείς σαφώς συμφωνούμε πως όταν θέλεις να προσφέρεις, μπορείς να το κάνεις από παντού, ο πρίγκιπας William φαίνεται να διαφωνεί. Τασσόμενος υπέρ του παλατιού και της γιαγιάς του, ο ίδιος φαίνεται να ενοχλήθηκε έντονα από την στάση των Sussexes και κυρίως από την απάντηση που έδωσε ο αδερφός του. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά και τα αγγλικά δημοσιεύματα ο William βρήκε την απάντηση αυτή ντροπιαστική και πηγή από το κοντινό του περιβάλλον τόνισε στους Times «Είναι νωπή η πληγή για τον William, είναι εκνευρισμένος με ό,τι συνέβη και μπορεί κάποια στιγμή να επουλωθεί η σχέση του με τον Harry αλλά όχι ακόμα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lanike Med Rabiu Fadairo (@medinzo)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση