ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Will Smith: ''Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω''

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του ηθοποιού.

newsroom must

Ο Will Smith έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την ψυχική υγεία και συγκλόνισε τους θαυμαστές του, αποκαλύπτοντας ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ του στο YouTube με τίτλο “Will Smith: The Best Shape of My Life”.

Το ντοκιμαντέρ αυτό ακολουθεί την προσπάθεια του Will Smith να χάσει 20 κιλά σε 20 εβδομάδες, ενώ προσφέρει μια “εσωτερική ματιά” στη ζωή του.

«Όταν ξεκίνησα αυτό το σόου, νόμιζα ότι έμπαινα στην καλύτερη φόρμα της ζωής μου, σωματικά. Αλλά, ψυχικά, ήμουν κάπου αλλού. Και κατέληξα να ανακαλύψω πολλά κρυμμένα πράγματα για τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε σχετικά.

Παράλληλα συγκλόνισε τους πάντες, αναφερόμενος σε μία συγκεκριμένη στιγμή, αναφέροντας: «Αυτή ήταν η μόνη στιγμή στη ζωή μου που σκέφτηκα ποτέ να αυτοκτονήσω».

Αυτή η δήλωση θα εξερευνηθεί αναλυτικότερα στη σειρά ντοκιμαντέρ και θα έρθει στο φως και ο λόγος που έκανε σκέψεις αυτοκτονίας.

Το ντοκιμαντέρ συμπίπτει με τα απομνημονεύματά του, τα οποία ετοιμάζει. «Εκθέτει τη ζωή μου και τόσα πολλά πράγματα που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν», δήλωσε σχετικά ο Will Smith.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση