ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Will Smith: «Η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα μου καθόρισε το ποιος είμαι σήμερα»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

newsroom must

O Will Smith μέσα από τη νέα του συνέντευξη στο gq θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του μερικές πληροφορίες σχετικά με την σχέση που είχε με τον πατέρα του και τη γυναίκα του, Jada Pinkett Smith.

Ο 53χρονος ηθοποιός με αφορμή το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, ανακαλεί τη στιγμή που καθόρισε «το ποιος είναι σήμερα» και αποκαλύπτει πως όταν ήταν 9 χρονών είδε τον πατέρα του, Willard Smith Sr, να χτυπάει μανιωδώς την μητέρα του στο κεφάλι.

Πέρα από την μητέρα του, όμως, ο πατέρας του κακοποιούσε ουσιαστικά και τον ίδιο. Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του "Will", «Ο πατέρας μου με βασάνιζε. Και παράλληλα, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους άνδρες που γνωρίζω... Ήταν μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου και επίσης μία από τις μεγαλύτερες πηγές πόνου».

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός, η κωμική του φύση εν μέρη οφείλεται στην κακοποίηση, στην οποία υπήρξε μάρτυρας όταν ήταν παιδί, καθώς λειτούργησε ως μηχανισμός άμυνας. «Η κωμωδία εξουδετερώνει την αρνητικότητα. Είναι απίθανο να έχεις μέσα σου θυμό, μίσος ή βία εάν περιστοίχιζεσαι από πράγματα που σου προκαλούν γέλιο», αναφέρει ο ίδιος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση