ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Will Smith: Φοβάται για την επιτυχία της νέας του ταινίας

Μετά το χαστούκι στα Όσκαρ, ο ηθοποιός φοβάται μήπως και η νέα του ταινία δεν έχει τόσο επιτυχία όπως οι προηγούμενες.

Ριάνα Στυλιανού

To όνομα του ηθοποιού έχει πλέον ταυτιστεί με τα χιλιάδες meme που δημιουργήθηκαν μετά το χαστούκι που έδωσε στον συνάδελφό του και παρουσιαστή της τελετής βράβευσης των Όσκαρ, Chris Rock.

Μετά το περιστατικό, αν και κέρδισε το Όσκαρ Α' αντρικού ρόλου για την ταινία «King Richard», ο ηθοποιός παραιτήθηκε από την Ακαδημία, και καλά έκανε. Μάλιστα, ο ηθοποιός είπε δημόσια τη συγνώμη του, αλλά κάποιες φορές, μια συγνώμη δεν αρκεί, γι’ αυτό και επιβλήθηκε 10ετής αποκλεισμός από τα Όσκαρ για «απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά».

Ο Smith όμως, τώρα φοβάται για την επιτυχία της νέας του ταινίας, καθώς γνωρίζει ότι πολλοί από τους φαν του δεν θα την παρακολουθήσουν για το συμβάν που έγινε πριν μερικούς μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, o Will μίλησε στην εκπομπή EW, συμμετέχοντας σε μία συζήτηση μαζί με τον Μπεν Φόστερ και την Τσαρμέιν Μπίνγκουα για την ταινία «Emancipation», λέγοντας τα εξής: «Η μόνη ενόχληση που έχει η καρδιά μου είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει θεαματική δουλειά σε αυτήν την ταινία», είπε.

«Ελπίζω ότι η ομάδα μου δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις μου. Νομίζω ότι [ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά] και ο [κινηματογραφιστής Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον] και ο Μπεν και η Τσαρμέιν, όλοι έχουν κάνει τόσο θεαματική δουλειά. Σίγουρα χάνω τον ύπνο μου. Κάθε βράδυ σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω τιμωρήσει ενδεχομένως την ομάδα μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα πάρουν τη δημοσιότητα που τους αξίζει».

Τώρα είναι αργά για δάκρυα Κύριε Will Smith! Υοu take what you give.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση