ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

West: Δραματοποίησε τα γενέθλια της κόρης του για ένα βλέμμα της Kim

Πήγε ακάλεστος στα γενέθλια της κόρη τους, Chicago West

newsroom must

Ο Kanye West κατάφερε για ακόμη μία φορά να τραβήξει το ενδιαφέρον στα social media, κάνοντας ένα live video , ζητώντας από τους διαδικτυακούς του φίλους συμπαράσταση, σε μια προσπάθεια να εισβάλει ακάλεστος όπως δήλωσε στα γενέθλια της κόρης του Chicago West.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραγουδιστή η πρώην γυναικά του Kim Kardashian διοργάνωσε πάρτι για τα τέταρτα γενέθλια της κόρης του, χωρίς αυτόν. Με τον ίδιο να αποφασίζει να πάει, ανακοινώνοντας το μάλιστα σε όλους στο διαδίκτυο.

Λέγοντάς συγκεκριμένα «Βγαίνω στο ίντερνετ γιατί χρειάζομαι τη στήριξη όλων σας. Πήρα τηλέφωνο την Kim, έστειλα μηνύματα σε νταντάδες, μίλησα στο τηλέφωνο με τον Tristan Thomson , είπε ότι θα ρωτούσε την Khloe. Δε θα μου δώσει κανείς τη διεύθυνση του πάρτι της κόρης μου τώρα, και θα της μείνει στο μυαλό ότι δεν ήμουν εκεί για εκείνη».

Με πηγές του Αμερικάνικου τύπου να διαψεύδουν τα λεγόμενα του West , αναφέροντας πως η Kardashina ποτέ δεν του απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά τους. Αφήνοντας υπονοούμενα πως η πράξη του αυτή έγινε σκόπιμα για να μονοπωλήσει για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον της πρώην συζύγου του, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι είχε συνεννοηθεί να κάνουν 2 διαφορετικά πάρτι για τα γενέθλια της κόρης τους, διοργανώνοντας ο καθένας το δικό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση