ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Τσουρούλλης - Γιολίτη: Ερωτευμένοι στη Λισαβόνα

Το τρυφερό στιγμιότυπο και οι αναρτήσεις από τις εξορμήσεις τους στην Πορτογαλία.

Δέσποινα Άσπρου

Για το πρώτο τους ταξίδι το 2023 ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη επέλεξαν έναν υπέροχο προορισμό. Ο λόγος για την Λισαβόνα, η οποία αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή σε σχέση με τις δημοφιλέστερες πρωτεύουσες της Ευρώπης και πρσφέρει πολλές ευκαιρίες για ψώνια, επισκέψεις σε μουσεία και νυχτερινές εξόδους.

Για το γεγονός μάς ενημέρωσε η ίδια επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς μέσα από αναρτήσεις της στα insta stories θέλησε να μάς χαρίσει μερικές γεύσεις για το πώς περνάει με τον σύντροφό της στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Ανάμεσα στις λήψεις που έκλεψαν την παράσταση είναι ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε τον Χρύσανθο Τσουρούλλη να φιλάει τρυφερά την Έμιλυ Γιολίτη, η οποία φαίνεται απόλυτα ευτυχισμένη.

Σε άλλες φωτογραφίες, είδαμε μερικούς από τους χώρους που επισκέφτηκε στη Λισαβόνα το ζευγάρι, όπως το διάσημο κατάστημα Fashion Clinic στο οποίο μπορεί να βρει κανείς τις τελευταίες αφίξεις επώνυμων οίκων, όπως για παράδειγμα Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Givenchy και Tom Ford. 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση