ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Trump: Η επιστροφή στο Facebook & τα δώρα που δεν δηλώθηκαν

Ο Donald Trump και η οικογένειά του δεν δήλωσαν τα πανάκριβα δώρα που δέχθηκαν κατά την προεδρία του.

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η χθεσινή ημέρα (17 Μαρτίου) να ήταν άκρως ιδιαίτερη για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump αφού μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube, ωστόσο πέρα από την κίνησή του αυτή, ο ίδιος πρωταγωνιστεί στα ΜΜΕ και για ακόμη έναν λόγο: τη μη δήλωση των πανάκριβων δώρων που ο ίδιος και η οικογένειά του δέχτηκαν κατά την προεδρία του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Donald Trump την Παρασκευή έκενε τις πρώτες του δημοσιεύσεις σε Facebook και YouTube, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποίησε για να ενισχύσει την επιρροή του, προτού αποκλειστεί λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσαν υποστηρικτές του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Τονίζοντας «Συγγνώμη που σας άφησα να περιμένετε», οι αναρτήσεις του Trump είχαν τον τίτλο «Επέστρεψα», ενώ στο κανάλι του στο YouTube είδαμε και ένα βίντεο το οποίο ξεκινά με την αναγγελία από το CNN της εκλογής του πολιτικού στην προεδρία των ΗΠΑ το 2016 και καταλήγει με το μήνυμα «Τραμπ 2024».

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα, η πλατφόρμα YouTube της Alphabet Inc επανέφερε το κανάλι του αμερικανού μεγιστάνα, όπως είχε κάνει προηγουμένως και η Meta Platforms. Η επιστροφή του Trump, πάντως, στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του δίνει και πάλι την δυνατότητα να προσεγγίσει τους περίπου 146 εκατομμύρια ακολούθούς, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024 στις ΗΠΑ.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μαθαίνουμε μέσω ανακοίνωσης των Δημοκρατικών βουλευτών ότι η οικογένεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, δεν δήλωσε περισσότερα από 100 ξένα δώρα, τα οποία έπρεπε να δηλωθούν καθώς η αξία τους υπερβένει ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ η συνολική αξία τους είναι σίγουρα μεγαλύτερη από 250.000 δολάρια. Ανάμεσα στα δώρα αυτά είναι ένα πορτρέτο του πρώην προέδρου σε μέγεθος μεγαλύτερο από το φυσικό, το οποίο είχε δωρίσει ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Ναγίμπ Μπουκέλε και πολλά άλλα, που προορίζονταν για την σύζυγό του, τις κόρες του και άλλα μέλη της οικογένειας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση