ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Trooping the Colour: Ποια είναι η μικρή που πρωταγωνιστεί σε όλες τις φωτογραφίες;

Δέσποινα Άσπρου

Σίγουρα όλοι θα έχετε παρατηρήσει ότι στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την τελετή Trooping the Colour, εκτός από τα γνωστά πλέον βασιλικά πρόσωπα, υπήρχε και ένα μικρό χαριτωμένο ξανθό κοριτσάκι. H τσαχπινιά, το νάζι και οι σκανδαλιές της, έκαναν όλο τον κόσμο να αναρωτιέται ποια είναι η μικρή. Ποια είναι λοιπόν;

Το κοριτσάκι ονομάζεται Savannah Phillips και είναι η επτάχρονη δισέγγονη της Βασίλισσας. Βλέποντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μπορείται να δείτε ότι η μικρή είναι ιδιαίτερα σκανδαλιάρα αφού την βλέπουμε να κοροϊδεύει την ορχήστρα, να κλείνει με το χέρι της το στόμα του ξαδέλφου της, πρίγκιπα George, και γενικότερα να δείχνει τον ενθουσιασμό της.

Η Savannah είναι η μεγαλύτερη από τα δισέγγονα της Βασίλισσας. Γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2010 και είναι το μεγαλύτερο παιδί του Peter Phillips, γιου της πριγκίπισσας Anne, και της Καναδής συζύγου του, Autumn Kelly.

Είναι 15η στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου. Όταν γεννήθηκε ήταν δωδέκατη, όμως στη συνέχεια ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά του William και της Kate Middleton, οπότε έπεσε στη δέκατη πέμπτη θέση. Μάλιστα, εφόσον έχει διπλή υπηκοότητα, πρόκειται για την πρώτη Καναδή με δικαίωμα στο βρετανικό θρόνο.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση για την μικρή είναι ότι δεν έχει τίτλο ευγενείας. Ο λόγος όμως είναι άκρως λογικός. Όταν γεννήθηκε ο πατέρας της, το 1977, οι γονείς του αρνήθηκαν την προσφορά της Ελισάβετ ΙΙ να του δώσει τίτλο ευγενείας, αφού αυτό θα είχε αντίκτυπο στην μελλοντική επαγγελματική ζωή του νεογέννητου τότε παιδιου. Έτσι λοιπόν, ούτε εκείνη ούτε η αδελφή της δικαιούνται τίτλο, αφού δεν έχει κανείς από τους γονείς τους.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση