ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την Adele

Η απίστευτη μεταμόρφωσή της

Μα τι γίνεται με την Adele; Κάθε φορά που εμφανίζεται η επιστρέφει στα κοινωνικά δίκτυα μας εκπλήττει. Άλλες φορές με την μουσική της την οποία αγαπάμε αλλά σπάνια πλέον βλέπουμε καινούργια της δουλειά και άλλες επειδή τρομάζουμε να την αναγνωρίσουμε.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται φανερά αδυνατισμένη και δεν θυμίζει καθόλου τον παλιό της εαυτό. Χθες η γνωστή τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία της κάτι που δεν κάνει συχνά.

Και ενώ κάναμε scroll ξαφνικά είδαμε μια ολόσωμη φωτογραφία της με την Adele όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Η έκφραση «έμεινε μισή» είναι πολύ λίγη στην τεράστια αλλαγή της εμφάνισής της.

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας «Σας ευχαριστώ για την αγάπη στα γενέθλιά μου. Ελπίζω όλοι να παραμένετε ασφαλείς και ψυχικά υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής εποχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και τους υπαλλήλους που μας κρατούν ασφαλείς ενώ ρισκάρουν τη ζωή τους! Είστε πραγματικά οι άγγελοί μας»

Εννοείτε ότι η εικόνα της έγινε αμέσως viral ενώ σύμφωνα με το People η ίδια έκανε αυτή την αλλαγή για τον γιο της Angelo Adkins έτσι ώστε να μπορεί να είναι μια καλύτερη μητέρα.

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση