ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Treat Williams: Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Treat Williams πέθανε στο Ντόρσετ, μετά από θανατηφόρο δυστύχημα με μηχανή…»

Ριάνα Στυλιανού

Θύμα της ασφάλτου ο 71χρονος ηθοποιός Treat Williams, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου στις 5:24 μ.μ, μετά από ατύχημα με τη μηχανή του κοντά στο Ντόρσετ.

Ο θάνατος του Treat Williams επιβεβαιώθηκε με δήλωση της οικογένειάς του, σύμφωνα με το πρακτορείο APA.

Η αστυνομία του Βερμόντ ανέφερε ότι έκλεισε ο δρόμος κοντά στο Ντόρσετ λόγω του τροχαίου δυστυχήματος στις 5:24 μ.μ. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο του Άλμπανι.

Η ανακοίνωση και επιβεβαίωση του θανάτου
«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Treat Williams πέθανε στο Ντόρσετ, μετά από θανατηφόρο δυστύχημα με μηχανή. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, είμαστε συγκλονισμένοι και πολύ στεναχωρημένοι αυτή τη στιγμή. Ο Treat ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του και για την τέχνη του και ήταν πραγματικά υπέροχος σε όλα.

»Είναι όλα τόσο σοκαριστικά αυτή τη στιγμή, αλλά σας παρακαλούμε να ξέρετε ότι ο Treat αγαπήθηκε πολύ και βαθιά και είχε τον σεβασμό της οικογένειάς του και όλων όσων τον γνώριζαν. Είμαστε συντετριμμένοι και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της στιγμής καθώς αντιμετωπίζουμε τη θλίψη μας. Σε όλους τους θαυμαστές του, να ξέρετε ότι ο Treat σας εκτιμούσε όλους και παρακαλώ συνεχίστε να τον έχετε μέσα στις καρδιές και τις προσευχές σας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση