ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

«Τους τελευταίους μήνες έχω γίνει το Γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή»

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την σχέση Βανδής- Μπισμπίκη

newsroom must

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό μαγαζί στο νησί μας. Ο ίδιος ανέφερε ότι πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεργασία ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη απάντησε ότι είναι ερωτευμένη και είναι καλά. Να θυμίσουμε ότι ζευγάρι έχει εμφανιστεί αρκετές φορές μαζί τις τελευταίες μέρες, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να ταξιδεύει μαζί της την προηγούμενη εβδομάδα στη Κύπρο για την απολαύσει στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σχολίασε και την εμμονή των δημοσιογράφων να τον ρωτούν για αυτήν την σχέση, λέγοντας χαριτολογώντας ότι έχει καταλήξει «γραφείο τύπου» της Βανδή.

«Με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο περνάμε συγκλονιστικά. Είχαμε επισκέψεις, έχουμε πολλές επισκέψεις. Υπάρχει άνθρωπος που να είναι ερωτευμένος και να μην είναι καλά; Είναι μια χαρά, κάνει αυτό που αγαπάει και πόσο μάλλον όταν περνάει καλά στην προσωπική της ζωή το κάνει διπλά καλά. Έχω γίνει τους τελευταίους δύο μήνες το γραφείο τύπου περί των προσωπικών της θεμάτων. Σταματήστε», είπε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση