ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Tom Ford: «Έκανα σεξ σε πολύ νεαρή ηλικία, έπινα και ήμουν μαστουρωμένος»

Η τολμηρή συμβουλή που έδινε στα μοντέλα του πριν βγουν στην πασαρέλα.

Μαρία Καραμάνου

Στην πρόσφατη συνέντευξή του για το GQ, ο Tom Ford άνοιξε την πόρτα σε έναν πιο προσωπικό κόσμο, αναφερόμενος σε θέματα που διαμορφώνουν τόσο τη ζωή του όσο και τον χώρο της μόδας. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα που κράτησε τρεις δεκαετίες, ο διάσημος σχεδιαστής αποκάλυψε τα διάφορα στάδια της πορείας του, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών στιγμών που τον σημάδεψαν.

Σε αυτήν την ανοιχτή συνέντευξη, ο Ford αναφέρθηκε στην έντονη ερωτική του ζωή, τα ναρκωτικά, και την απόφασή του να αποσυρθεί από τον κόσμο της μόδας μετά την πώληση της εταιρείας του. Μετακινήθηκε και σε πιο προσωπικά θέματα, συζητώντας τη θλίψη που ένιωσε μετά τον θάνατο του συντρόφου του Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ. Η συνέντευξη αποτελεί μια ευκαιρία να δούμε πίσω από τα φώτα της πασαρέλας και να ανακαλύψουμε την αληθινή πτυχή του ανθρώπου πίσω από τον σχεδιαστή, καθιστώντας τον πιο προσβάσιμο και ανθρώπινο από ποτέ.

Για την πώληση της αυτοκρατορίας του δήλωσε πως, «Κατάλαβα μια μέρα ότι θα πέθαινα. Και ότι δημιούργησα κάτι που θα μείνει στο παρελθόν, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα. Έτσι, είτε είναι σε 50 χρόνια από τώρα είτε σε πέντε χρόνια από τώρα, θα δημιουργηθούν πολλά πράγματα που μισώ. Οι άνθρωποι θα κάνουν πολλά σκ…τά με αυτό, που θα σε κάνουν να αναποδογυρίσεις στον τάφο σου. Γιατί να μην τους αφήσουμε να το κάνουν τώρα; Απλά κάντε το όσο είστε ζωντανοί. Θέλω να πω, πιστεύεις ότι ο Balenciaga ή ο Givenchy—εννοώ ότι ο Hubert de Givenchy θα πέθαινε αν έβλεπε, όπως και ο Cristóbal Balenciaga. Γιατί λοιπόν να μη διασκεδάσω για το υπόλοιπο της ζωής μου και να κάνω κάτι που θεωρώ πραγματικά συναρπαστικό δημιουργικά;».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο θάνατος του συντρόφου του ήταν καθοριστικός στη ζωή του και άλλαξε πολύ τον τρόπο που έβλεπε τα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι, «Πέρασα δύο ώρες μαζί του, μιλώντας του γιατί δεν περίμενα να πεθάνει τη συγκεκριμένη μέρα. Ξέρεις, βγάζοντας τις βέρες του. Βγάζοντας το ρολόι του. Αναποδογυρίζεις το σώμα του για να βγάλεις το πορτοφόλι του πριν τον πάρουν. Ένιωθα ότι τον έκλεβα».

Ο γνωστός σχεδιαστής ποτέ δεν έκρυψε τις περιπέτειες που είχε με τα ναρκωτικά, το ποτό και την έντονη σεξουαλική του ζωή, για αυτό και στην συνέντευξη δεν άφησε κάτι κρυφό. Δήλωσε ανοιχτά ότι, «Το αλκοόλ ήταν μια πύλη για τα ναρκωτικά. Ο πατέρας μου έπινε πολύ. Αλλά το αλκοόλ, ξέρετε, ήταν μια πύλη. Η κοκαΐνη είναι πολύ δημοφιλής στον κόσμο της μόδας. Κατάλαβα ότι ήταν πρόβλημα όταν άρχισα να το κάνω τα πρωινά».

Και συνέχισε, «Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν ελκυστικός όταν ήμουν παιδί. Κανείς δεν μου το είπε αυτό. Στο λύκειο, όταν μπήκα στην εφηβεία, ξαφνικά όλα τα κορίτσια με γούσταραν. Ήμουν στην ομάδα σκι. Είχα φιλενάδες. Έκανα σεξ σε πολύ νεαρή ηλικία. Έπινα πολύ και ήμουν πολύ μαστουρωμένος».

Είναι γνωστό ότι όλες οι συλλογές του Tom Ford είχαν κάτι το ξεχωριστό, έναν αισθησιασμό και ερωτισμό που προσπαθούσε να μεταφέρει στους θεατές. Για τις επιδείξεις μόδας αποκάλυψε πως πάντα πριν την πασαρέλα έδινε μία αναπάντεχη συμβουλή στα μοντέλα του. «Έκανα μια ομιλία στα μοντέλα ακριβώς πριν από την επίδειξη και έλεγα με το μικρόφωνό μου -αφού είχα ήδη πιει ποτά- "Όταν περπατάτε σε αυτή την πασαρέλα, όλοι σε αυτό το δωμάτιο θα πρέπει να θέλουν να σας γαμ…. Όλοι". Τώρα δεν έκανα την ίδια ομιλία τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ πια να το λέω αυτό στα μοντέλα, "Όλοι πρέπει να θέλουν να σε γαμ….", αλλά συνήθιζα να το λέω πάντα. Και ήταν σημαντικό ακόμα και ο τρόπος που έμοιαζαν. Στον τρόπο που περπατούσαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση