ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Tom Cruise: Θα είναι ο «οικοδεσπότης» στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός των επόμενων ημερών για τα δοκιμαστικά γυρίσματα

Ζωή Τουτουντζίδου

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν συνεχώς στα διεθνή μέσα, η γιορτή του Ιωβηλαίου θα περιλαμβάνει αρκετές εκδηλώσεις ενώ το παρόν θα δώσουν μέλη της βασιλικής οικογένειας και αρκετοί διεθνείς καλλιτέχνες του Hollywood.

Με τον Tom Cruise να βρίσκεται στο «τιμόνι» της παρουσίασης στην έναρξη της τελετής των εορτασμών, ως οικοδεσπότης στην πρώτη ζωντανή εκπομπή που θα προβάλλεται από το BBC.

Με πληροφορίες των «Times» να υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός των επόμενων ημερών για τα δοκιμαστικά γυρίσματα.

«Είναι μεγάλος θαυμαστής της, όποτε ήταν σχεδόν αναμενόμενο να δεχτεί την πρόταση. Θα έχει σημαντικό ρόλο στις εκδηλώσεις, πριν βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους εκλεκτούς καλεσμένους της βασίλισσας για να γιορτάσουν ιδιωτικά το σημαντικό αυτό γεγονός», δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, τονίζοντας ότι δέχτηκε σχεδόν αμέσως την πρόταση του παλατιού.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση