ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Το ζεύγος Macron σε μια σπάνια τρυφερή στιγμή

Αποδεικνύουν ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

O πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron και η σύζυγός του Brigitte Macron είναι ένα από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Παρόλο που έχουν διαφορά 24 χρόνια για αυτούς η ηλικία ποτέ δεν ήταν πρόβλημα και ο ένας στηρίζει τον άλλο στα εύκολα και τα δύσκολα. Τώρα μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους έρχεται στο φως που δείχνει μια πολύ τρυφερή στιγμή του ζευγαριού.

Ο Emmanuel Macron επισκέφτηκε την πόλη Gers με αφορμή τις ημέρες εθνικής κληρονομίας. Στην επιστροφή η επίσημη φωτογράφος του Macron, Soazig de la Moissonnière απαθανάτισε το ζευγάρι μέσα στο προεδρικό αεροπλάνο σε μια στιγμή τους που δεν βλέπουμε συχνά.

Η Soazig de la Moissonnière δημοσίευσε την φωτογραφία που δείχνει το ζεύγος να αγκαλιάζεται και να γελάει με την ψυχή του στα κοινωνικά της δίκτυα. Τα σχόλια όπως ήταν φυσικό πήραν φωτιά με κάποιους να βρίσκουν την φωτογραφία πάρα πολύ όμορφη γράφοντας «Αυτό το ζευγάρι είναι πρότυπο στήριξης και αμοιβαίου σεβασμού!», «Ωραία φωτογραφία οικειότητας», «Πόσο χαριτωμένη στιγμή».

Ωστόσο υπήρχε και μια μερίδα ανθρώπων που δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με την ανάρτηση αυτή σχολιάζοντας ειρωνικά «Μήπως μόλις της ανακοίνωσε ένα καλό νέο, ότι παραιτείται;», «Είναι ωραία η αγάπη ανάμεσα σε εγγονό και γιαγιά» καθώς και σχόλια ότι η αγκαλιά δείχνει τυπική.

Όπως και να έχουν τα σχόλια το ζευγάρι φαίνεται να είναι ευτυχισμένο στο γάμο του με πολύ αγάπη, έτσι τίποτα άλλο δεν μετράει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση