

Μαρία Καραμάνου
Η Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο για να συναντήσει αγαπημένα της πρόσωπα, ετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλιά της και ήδη δέχθηκε το πρώτο, ιδιαίτερα συγκινητικό, δώρο.
Η παρουσιάστρια, που ζει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της, Τζώνη Καλημέρη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την τρυφερή έκπληξη που της ετοίμασε αγαπημένο της πρόσωπο.
Συγκεκριμένα, έλαβε μια καλλιτεχνική σύνθεση σε κορνίζα, στην οποία είχαν τοποθετηθεί εξώφυλλα περιοδικών της Κύπρου με την ίδια, από συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις που είχε παραχωρήσει κατά καιρούς. Ένα δώρο γεμάτο αναμνήσεις, που ανέδειξε στιγμές της επαγγελματικής της πορείας.
Η ίδια έγραψε με συγκίνηση: «Τι όμορφη έκπληξη. Το πρώτο δώρο γενεθλίων μου έφτασε από την Κύπρο λίγο νωρίτερα αλλά με πολλή αγάπη. Από τον Αντωνάκι μου. Πόσο με συγκίνησες».
Η ανάρτηση της Ιακωβίδου σίγουρα απέσπασε δεκάδες σχόλια και ευχές από φίλους και followers, που έσπευσαν να εκφράσουν την αγάπη τους και να της ευχηθούν τα καλύτερα ενόψει των γενεθλίων της.
Δείτε το στιγμιότυπο: