ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Το viral video της Μαίρης Συνατσάκη για το Συνέδριο Γονιμότητας

To ηχηρό μήνυμα της .

newsroom must

Mετά τον σάλο που ξέσπασε αναφορικά με το διαφημιστικό βίντεο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Γονιμότητας, στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχουν Ελληνίδες celebrities από όλους τους χώρους, το οποίο τελικά ακυρώθηκε λόγω έντονων αντιδράσεων, η Μαίρη Συνατσάκη με την ισχυρή γνώμη της , σε κάτι τέτοια γεγονότα ''απόλυτα'', έδωσε το δικό της μήνυμα μέσω ενός video.

Το βίντεο χαρακτηρίστηκε σεξιστικό και προσβλητικό για τη γυναίκα, ενώ θεωρήθηκε πως προβάλλει αναχρονιστικά στερεότυπα.

Ανάμεσα στις επώνυμες Ελληνίδες που τοποθετήθηκαν για το Συνέδριο Γονιμότητας ήταν η Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία και εξήγησε γιατί αρνήθηκε να λάβει μέρος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ναταλία Γερμανού και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη λοιπόν, ξεκινά το βίντεό της μιλώντας για την έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, τονίζοντας πως "είμαστε μια κοινωνία που δεν αντέχει να μιλάει για το σεξ", ενώ στη συνέχεια σημειώνει πως τα νεαρά κορίτσια εξαιτίας αυτού δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα για το σώμα τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Συνεχίζοντας, η γνωστή influencer αναφέρει: "Πώς να κάνεις παιδί πριν από τα 40, όταν δεν έχεις αρχικά δουλειά ή έχεις δουλειά και πληρώνεσαι τόσο, που οριακά τα βγάζεις πέρα μόνη σου; Και το κράτος τα τελευταία χρόνια έχει κόψει κάτι λίγα επιδόματα που έδινε για τα παιδιά, γιατί τι είμαστε; Καμία αναπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα που θα στηρίξει οικονομικά τα παιδιά σε μονογονεϊκές οικογένειες, ανεργους γονείς, ανήλικες μητέρες και νέα ζευγάρια;".

Η Μαίρη Συνατσάκη προσθέτει πως τα θέματα υπογονιμότητας είναι 40% γυναικεία υπόθεση, 40% αντρική και 20% άγνωστες αιτίες.

Με σκωπτικό ύφος, η ίδια αναφέρει πως στο συγκεκριμένο σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας δεν συμμετείχε κανένας άνδρας, αφού προφανώς όλη η ευθύνη "πέφτει" πάνω στη γυναίκα και στο ότι αποφάσισε να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση