ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

To «Truth Social» του Donald Trump είναι πλέον γεγονός

O Trump δηλώνει ενθουσιασμένος που πλέον θα μπορεί να αντισταθεί τους γίγαντες της τεχνολογίας

newsroom must

Ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής Donald Trump χτες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου προέβη σε επίσημες δηλώσεις ανακοινώνοντας την ίδρυση ενός αποκλειστικά δικό του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης  εν ονόματι «Truth Social».

Σε αυτή την απόφαση οδηγήθηκε μετά από τη διαγραφή του από τα μέσα δικτύωσης το περασμένο Ιανουάριο. Ουσιαστικά θα μπορούσε να κάποιος να πει πως «εκδιώχθηκε» κακήν κακός από το Twitter, Facebook και  Youtube, με τους μεγάλους μεγιστάνες των media να κάνουν λόγο για παραποίηση της αλήθειας και παρακίνηση βίαιων πράξεων από τους οπαδούς του Trump.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Πρόεδρος ανέφερε «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η πρώτη αλήθεια του Truth Social θα διαρρεύσει σύντομα». Αναφέροντας παράλληλα πως η εταιρία επικοινωνιών του δημιουργήθηκε με σκοπό να «δώσει» δικαίωμα φωνής σε όλους. Ενώ, είναι ενθουσιασμένος που πλέον θα μπορεί να «αντισταθεί» απέναντι στους μεγάλους γίγαντες της τεχνολογίας. Δεν παρέλειψε ωστόσο να σχολιάσει και το Twitter λέγοντας «Πώς είναι γεμάτο με οργανώσεις των Ταλιμπάν, ενώ αυτός όντας ως ο αγαπημένος Πρόεδρος της Αμερικής αποσιωπήθηκε, πράγμα απαράδεκτο».

Ανακοινωσε στην συνέχεια πως το Truth Social θα είναι διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2022.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση