ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Η ευχή της 31χρονης βασίλισσας για τα Χριστούγεννα

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στην ιστορική στιγμή για τα μέχρι τότε δεδομένα που η βασίλισσα κατά την οποία η βασίλισσα έγινε η πρώτη μονάρχης που έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές της μέσω τηλεοπτικού δικτύου.

Αναλυτικότερα, το παλάτι δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο από το 1957 και στο οποίο βλέπουμε την περίπου 31χρονη βασίλισσα να εύχεται στον κόσμο για τις γιορτές και να δίνει την δυνατότητα για πρώτη φορά να ρίχνει μια κλεφτή ματιά στο παλάτι του Sandringham στην περιοχή Νόρφολκ, από όπου μεταδόθηκε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα.


Image: theroyalfamily/Instagram

«Πριν από 25 χρόνια, ο παππούς μου μετέδωσε το πρώτο από τα χριστουγεννιάτικα μηνύματα που ακολούθησαν. Η σημερινή μέρα αποτελεί ακόμα ένα ορόσημο, καθώς η τηλεόραση επέτρεψε σε πολλούς από εσάς να με παρακολουθήσετε την ημέρα των Χριστουγέννων. Και η δική μου οικογένεια πολλές φορές φορές συγκεντρώνεται για να δει τηλεόραση, όπως και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Έτσι φαντάζομαι κι εσάς τώρα. Ελπίζω πραγματικά αυτό το νέο μέσο να κάνει το χριστουγεννιάτικο μήνυμά μου πιο προσωπικό και άμεσα» αναφέρει στο βίντεο η βασίλισσα και προσθέτει: «Ελπίζω το 1958 να σας φέρει την ευλογία του Θεού και όλα όσα επιθυμείτε».

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας δημοσίευσε ένα σύντομο απόσπασμα από την ομιλία της βασίλισσας, ενώ δημοσίευσε ολόκληρο το βίντεο στο official account της στο YouTube. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X