ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Το συγκινητικό reunion των Charlie's Angels

«Είμαι τόσο τυχερή που ζω τη ζωή μου μαζί σας»

Πρεμιέρα έκανε το The Drew Barrymore Show με τον πιο όμορφο και συγκινητικό τρόπο αφού μετά από τόσα χρόνια είδαμε ένα mini reunion των Charlie's Angels ξανά.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει το δικό της show θέλησε να φέρει στην πρώτη της εκπομπή τις δύο συμπρωταγωνίστριες και φίλες της, τη Lucy Liu και την Cameron Diaz κάνοντας τους fans του franchise να παραμιλάνε.

Οι τρείς τους μίλησαν για την όμορφη σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους για την 20ετή φιλία τους και το πόσο στάθηκε η μία δίπλα στην άλλη σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερα σε ότι είχε να κάνει με την μητρότητα.

Η Drew Barrymore μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε «Όταν σκέφτηκα να προσπαθήσω να πετύχω κάτι μεγάλο στη ζωή μου σε κάτι άλλο, ήσασταν εσείς οι δύο με τις οποίες θα το έκανα. Φυσικά, ήσασταν οι πρώτες που μου ήρθατε στο μυαλό και στην καρδιά όταν σκέφτηκα 'Πώς θα ήθελα να τιμήσω αυτήν την προσπάθεια;'»

Με την Liu να απαντάει «Δεν μπορείς να μας τιμήσεις χωρίς να σε τιμήσουμε» επαινώντας την ενέργεια της Barrymore, με εκείνην να βουρκώνει και να λέει «Είμαι τόσο τυχερή που ζω τη ζωή μου μαζί σας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση