ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το συγκινητικό post του Μάστορα για τον Πετρούνια μετά την επιτυχία στο Τόκιο

newsroom must

Λίγο μετά από την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο, ο πολύ καλός του φίλος και νονός της κόρης του Σοφίας, Χρήστος Μάστρορας μέσα από μια του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό του προς τον Ολυμπιονίκη και να του στείλει τα θερμά του συγχαρητήρια. 

Αναλυτικότερα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Λευτέρη Πετρούνια στις οποίες τον βλέπουμε αρχικά πάνω στους κρίκους του και έπειτα μαζί με την οικογένειά του. Τις υπέροχες φωτογραφίες συνόδευε η λεζάντα: "Άλλη μια νίκη, άλλη μια διάκριση για έναν τύπο που κάνει τα αδύνατα δυνατά! Που πέρασε από φωτιά και σίδερο για να γίνει ατσάλι και τελικά δεν υπάρχει μέταλλο ή κράμα, λίθος η διαμάντι που να έχουν την αξία της ψυχής αυτού του σπουδαίου Ολυμπιονίκη! Σε ευχαριστούμε Λευτέρη για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει, τις προσωπικές σου διακρίσεις που τις μοιράζεσαι με έναν ολόκληρο λαό και την περηφάνια που μας έχεις κάνει να νιώσουμε. Επόμενος στόχος το Παρίσι και ξέρω ότι είσαι από τώρα έτοιμος για την κορυφή! Στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη δύναμη την συγκέντρωση και την τεχνική και στη δεύτερη είναι οι πραγματικοί καρποί όλων αυτών !!! Οι 3 γυναίκες της ζωής σου. Σ’αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα!!! Πάντα δίπλα σου!". 

Να θυμίσουμε πως ο αθλητής κατόρθωσε πρόσφατα να  κερδίσει μία ακόμη διεθνή διάκριση, φτάνοντας στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση