ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leggings, cropped λευκό μπλουζάκι και μπαλαρίνες

Το συγκινητικό «αντίο» της Αννίτας Δημητρίου στη Μαρία Αριστοτέλους

«Αγωνίστρια μέχρι την τελευταία της ανάσα» – Η ανάρτηση της Προέδρου της Βουλής.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Η είδηση του θανάτου της Μαρίας Αριστοτέλους, της Κύπριας πρωταθλήτριας του επί κοντώ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο και την κοινωνία.

Μεταξύ εκείνων που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη Μαρία ήταν και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, η οποία έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της αθλήτριας, η Αννίτα Δημητρίου έγραψε: «Αγωνίστρια μέχρι την τελευταία της ανάσα. Η αθλήτριά μας του επί κοντώ, Μαρία Αριστοτέλους, μάς διδάσκει τι σημαίνει δύναμη και θάρρος. Τι σημαίνει να μην χάνεις το χαμόγελο και την ελπίδα ακόμη και στις πιο δύσκολες μάχες. Πέταξε ψηλά όπως τόσο αγαπούσε να κάνει, αφήνοντας πίσω της μόνο φως. Η σκέψη μας και προσευχή μας με τους δικούς της ανθρώπους, για τη μεγάλη απώλεια. Συλλυπητήρια και σε όλη την οικογένεια του κυπριακού αθλητισμού. Καλό παράδεισο!».

Η Μαρία Αριστοτέλους, εκτός από πρωταθλήτρια Κύπρου και Βαλκανιονίκης στο άλμα επί κοντώ, είχε ξεχωρίσει για το ψυχικό της σθένος και την αισιοδοξία της, ακόμη και μετά τη διάγνωση με ραβδομυοσάρκωμα, μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Με δικά της λόγια είχε πει: «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα και όχι κάποιο παιδάκι!», δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής που τη χαρακτήριζε.

Το 2023, η ίδια είχε εντοπίσει ένα «κουβαράκι» στον λαιμό της και είχε επιμείνει να υποβληθεί σε εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η αιτία. Τότε ήρθε η διάγνωση, έπασχε από ραβδομυοσάρκωμα στη μύτη, το οποίο είχε κάνει μετάσταση στους λεμφαδένες και στα οστά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση