ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, μίνι φούστα και σαγιονάρες
 

Το “συγγνώμη” της Halle Berry που ήθελε να υποδυθεί έναν transgender άντρα

Η ηθοποιός μόλις απολογήθηκε μέσω Twitter...

Ριάνα Στυλιανού

H 53χρονη ηθοποιός, Halle Berry, ήρθε σε μια περίεργη θέση θα το έθετα, όπου έπρεπε να απολογηθεί μετά από διάφορα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε κατά τη διάρκεια μιας live συνέντευξης με την Christin Brown.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η Halle εξέφρασε το γεγονός πως εξέταζε το ενδεχόμενο να υποδυθεί έναν transgender άνδρα σε μία επερχόμενη ταινία και πως ήταν πολύ ενθουσιασμένη για αυτό.

Φυσικά... όσοι παρακολουθούσαν αυτή της την συζήτηση με την Brown, δεν κρατούσαν τις αρνητικές τους σκέψεις για τον εαυτό τους... με αποτέλεσμα, την ηθοποιό να απολογείται για αυτή της την δήλωση με άμεσο τρόπο αλλά και να ξεκαθαρίζει την θέση της μέσω Twitter. Η ίδια έγραψε:

“Το περασμένο σαββατοκύριακο είχα την ευκαιρία να συζητήσω τη σκέψη μου να υποδυθώ ένα ρόλο ως transgender άνδρας και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για αυτές τις δηλώσεις. Ως cis γυναίκα (σ.σ. άτομο που νιώθει οικεία με το φύλο που του αποδόθηκε όταν γεννήθηκε), τώρα καταλαβαίνω ότι δεν θα έπρεπε να σκεφτώ αυτόν τον ρόλο και ότι η τρανς κοινότητα θα πρέπει αναμφισβήτητα να έχει την ευκαιρία να πει τις δικές της ιστορίες”.

Τα σχόλια που δέχθηκε ήταν αρκετά επικριτικά και γι’ αυτό θέλησε να επανορθώσει, υπόσχοντας πως θα χρησιμοποιεί τη «φωνή» της για να αντιπροσωπεύεται η LGBTGI κοινότητα στη μεγάλη οθόνη με πιο σωστό τρόπο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christin Brown (@curlfactor) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Halle Berry  |  LGBTGI  |  κοινωνία  |  νέα  |  celeb

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X