ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ribbed φόρεμα, cowboy μπότες και σακάκι biker
 

Το πρώτο post της Angelina Jolie στο Instagram είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε

Η ηθοποιός είναι πλέον μέλος του κοινωνικού δικτύου

Μπορεί να έχει στα σκαριά μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, και το νέο μεγάλο στοίχημα της Marvel, αλλά αν η Angelina Jolie έκανε ποτέ Instagram θα περιμέναμε περιεχόμενο πιο συνδεδεμένο με την ανθρωπιστική της δράση. 

Κι έτσι και έγινε. 

Η ηθοποιός ανήκει πλέον στην οικογένεια του κοινωνικού δικτύου και για πρώτη της ανάρτηση επέλεξε να ανεβάσει ένα γράμμα που της έστειλε μια Αφγανή πρόσφυγας, όπου εξέφραζε τους φόβους της για το ότι θα έπρεπε να πηγαίνει σχολείο όσο οι Ταλιμπάν βρίσκονταν στη χώρα.

«Αυτή είναι μια επιστολή που έλαβα από μια έφηβη στο Αφγανιστάν. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα κοινωνικά μέσα και να εκφράζονται ελεύθερα. Έτσι άνοιξα λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια likes και από το βιογραφικό στο προφίλ φαίνεται πως ένα μεγάλο μέρος του λογαριασμού της θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Ήμουν στα σύνορα του Αφγανιστάν δύο εβδομάδες πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, όπου γνώρισα Αφγανούς πρόσφυγες που είχαν ξεφύγει από τους Ταλιμπάν. Αυτό ήταν πριν από είκοσι χρόνια.

Είναι αρρωστημένο να βλέπεις τους Αφγανούς να εκτοπίζονται και πάλι από τον φόβο και την αβεβαιότητα που έχει κυριεύσει τη χώρα τους.

Να έχεις ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο και χρήμα, να έχεις χύσει αίμα και να έχεις χάσει ζωές μόνο για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, είναι μια αποτυχία, σχεδόν αδύνατο να το κατανοήσεις. Παρακολουθώ επί δεκαετίες πώς αντιμετωπίζονται οι Αφγανοί πρόσφυγες - μερικοί από τους πιο ικανούς ανθρώπους στον κόσμο - σαν βάρος, (και) αυτό είναι επίσης νοσηρό.

Γνωρίζω ότι αν είχαν τα (κατάλληλα) εργαλεία και τον σεβασμό, θα έκαναν τόσα για τον εαυτό τους. Και γνώρισα τόσες πολλές γυναίκες και κορίτσια που όχι μόνο ήθελαν να μορφωθούν, αλλά πάλεψαν για τη μόρφωση. Όπως οι άλλοι που έχουν δεσμευτεί, ούτε εγώ θα αποστασιοποιηθώ. Θα συνεχίσω να ψάχνω τρόπους να βοηθήσω. Και ελπίζω να με ακολουθήσετε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση