ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Θεοφάνους μετα το χειρουργειο

Ο ίδιος, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα μιλώντας για αυτό.

newsroom must

Το πρωί της Παρασκευής (07/05/21) έγινε γνωστή η είδηση του τραυματισμού του γνωστού μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, η οποία οδήγησε σε τρίωρο χειρουργείο, στο νοσοκομείο Υγεία.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος διεγνώσθη με συντριπτικό κάταγμα στον καρπό του χεριού του και έπρεπε να τοποθετηθούν λάμες και βίδες στο σημείο. Δυστυχώς ο ίδιος θα πρέπει να υπομείνει μια 2μηνη αποθεραπεία έτσι ώστε να επιτύχει την πλήρη αποκατάσταση του χεριού του.

Ο ίδιος, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα μιλώντας για αυτό.

Χαρακτηριστικά είπε, «Το πρώτο χειρουργείο πήγε μια χαρά, σε κανένα μήνα το δεύτερο. Όλα δείχνουν καλά. Και όπως μου έγραψε με χιούμορ η Αλεξίου: “Τώρα θα παίζεις με το αριστερό, όπως παίζω εγώ με το ένα δάχτυλο”».

Δυστυχώς αυτό αναπόφευκτα σημαίνει ότι κάποιες από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις με την Δέσποινα Βανδή θα πρέπει να ακυρωθούν, με την τραγουδίστρια να δείχνει μεγάλη κατανόηση, σύμφωνα με άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος.

Στο πλευρό του βρέθηκαν άμεσα ο πολύ καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος, αλλά και οι Νατάσα Θεοδωρίδου και Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Τάκης Ζαχαράτος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση