ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Το πρόσωπο που ζήτησε να τραγουδήσει ο Elton John στην κηδεία της Diana

Ο λόγος που ερμήνευσε το τραγούδι «Candle in the wind» στην κηδεία της

Ζωή Τουτουντζίδου

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 1997, η Μεγάλη Βρετανία αποχαιρέτησε την αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού Diana. Στην κηδεία παρευρέθηκαν η οικογένεια της, μέλη της βασιλικής οικογένειας με τον Elton John να τραγουδάει το τραγούδι «Candle in the wind. Το τραγούδι γράφτηκε αρχικά για την Marilyn Monroe ωστόσο έμελλε να συσχετιστεί με την πριγκίπισσα Diana. Σύμφωνα με αρχεία που δημοσιευτήκαν από την Βρετανική κυβέρνηση, ο καλός της φίλος Elton John τραγούδησε στην κηδεία μετά από παράκληση του κοσμήτορα του Westminster στην βασιλική οικογένεια, ζητώντας την ερμηνεία του συγκεκριμένου τραγουδιού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Βάση των πληροφορίων αυτών ο Elton John που ήταν από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της πριγκίπισσας, «αναγκάστηκε» ουσιαστικά να ερμηνεύσει το συγκεκριμένο κομμάτι, κάνοντας μάλιστα ορισμένες τροποποιήσεις εις μνήμην της Diana.

«Αντίο, Ρόδο της Αγγλίας …Ας μείνεις για πάντα στις καρδιές μας …Ήσουν η Χάρη που στάθηκε …Εκεί όπου οι ζωές καταστρέφονταν».

Να θυμίσουμε ότι την ημέρα της κηδείας, ο Elton John υποσχέθηκε στον εαυτό του αλλά και στους νεαρούς πρίγκιπες William και Harry, τους γιους της Diana, πως δεν θα τραγουδήσει ποτέ ξανά ζωντανά αυτή την εκδοχή του Candle in the Wind, υπόσχεση που διατήρησε στο πέρασμα των χρονών.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση