ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Το προφητικό τραγούδι της Δέσποινας Βανδή λίγο πριν τον χωρισμό της

Μετά από 16 χρόνια γάμου με τον Ντέμη Νικολαίδη.

newsroom must

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο.

Την είδηση του χωρισμού τους, που έσκασε σαν “βόμβα” το πρωί της Πέμπτης, γνωστοποίησε ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Πριν όμως από ένα μήνα το σημαδιακό τραγούδι της Δέσποινας λειτούργησε ως προοικονομία:

Το «Πέτρα», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη, κυκλοφόρησε από την Panik Records στις αρχές του Απρίλη. Αν και ο στιχουργός δεν γνώριζε τι συνέβαινε στην προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή, οι στίχοι αποδείχθηκαν βιωματικοί για την τραγουδίστρια. Μάλιστα, η ίδια ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά όταν το ηχογράφησε, καθώς και όταν γύρισε το music video, το οποίο εξιστορεί έναν χωρισμό.

Όπως θα δεις και στους στίχους που ακολουθούν πρόκειται για ένα τραγούδι πόνου - χωρισμού για μια γυναίκα που πρέπει να γίνει δυνατή σα πέτρα απέναντι στον ''χαμό'' του άντρα της.

''Καρδιά μου γίνε τώρα πέτρα
και στάσου αγέρωχη μπροστά
τα βήματα του όλα μέτρα
έτσι όπως φεύγει μακριά,
δεν φεύγει απόψε άλλος ένας
μα μια ολόκληρη ζωή
χαιρέτησε τον όπως πρέπει
με όλη σου την ψυχή.
Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας
εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς''.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση